Coş cumpărături
0 obiecte
 
freeboxParteneri

Narghilea webshop

 

 

 

 
Join Mailing List
 

Termene şi condiţii

 

OBIECTUL CONTRACTULUI

 

Prestatorul de servicii vinde, iar cumpărătorul cumpără/achiziționează produsele oferite de către prestator, respectiv furnizor în cadrul paginii WEB:www.piercingcatalog.ro. Site-ul web conține atât descrierea detaliată a produselor, cât și însușirile sau proprietățile esențiale ale acestora. Imaginile reprezintă ilustrații care pot devia de la realitate.

 

  1. Drepturile și obligațiile părților

 

A) Prestatorul de servicii

 

1. Părțile contractuale convin asupra faptului că prestatorul de servicii îndeplinește prin prezentul contract obligația sa de informare, conform alin. 3 § din Decretul Guvernamental 17/1999(II.5), având în vedere faptul că prezentul contract corespunde cerințelor de conținut sprijinite față de informarea scrisă prevăzută în decretul menționat. Prestatorul de servicii se obligă să predea cumpărătorului produsele prevăzute în punctul I al prezentului contract, în termen de 3  zile de la acceptarea/aprobarea contractului. În cazul în care produsele solicitate trebuie comandate din străinătate, în vederea executării sau îndeplinirii serviciului, prestatorul de servicii deține dreptul  de a prelungi termenul de execuție cu  30 de zile .

2. Prestatorul de servicii transmite pe cale poștală, către cumpărător/client, produsul menționat la punctul I.

 

3. Începând cu data in care a fost facuta comanda, cumpărătorul suportă toate taxele/cheltuielile legate de produs și totodată beneficiază de câștigurile de pe urma produsului.

 

4. În cazul în care prestatorul/furnizorul de servicii nu satisface obligațiile asumate în prezentul contract întrucât nu dispune de produsul menționat la punctul I deține obligația de a informa clientul imediat asupra acestui fapt.

 

B. Cumpărătorul/clientul

 

1. Cumpărătorul se obligă la preluarea produsului menționat la punctul I și la achitarea contravalorii acesteia conform condițiilor prevăzute la punctul III.

 

Prestatorul de servicii stipulează faptul că  cumpărătorul are posibilitatea de a exercita dreptul de renunțare exclusiv din motive de igienă și numai în cazul bijuteriilor aflate în ambalaj original.

 

2. Cumpărătorul este în măsură de a-și exercita dreptul de renunțare începând cu data preluării produselor. Exercitarea dreptului de renunțare se referă implicit și la cazul în care cumpărătorul restituie furnizorului produsele, în termenul care-i stă la dispoziție, adică termenul de restituire sau aduce acest fapt la cunoștința furnizorului într-un mod justificabil. În cazul în care cumpărătorul își exercită dreptul de renunțare, el are obligația de a returna produsul în pachetul original, într-o stare impecabilă, fără avarii aduse asupra ambalajului, la adresa prestatorului de servicii. În cazul în care cumpărătorul nu returnează produsul în ambalajul original iar pachetul/ambalajul nu prezintă nici un fel de daune, prestatorul de servicii nu este obligat să reprimească produsul.

 

3. În cazul în care cumpărătorul exercită dreptul său necondiționat de renunțare, prestatorul de servicii deține obligația de a returna fără întârziere, cel târziu în termen de 30 de zile, valoarea produsului cumpărat. Cumpărătorul, legat de exercitarea dreptului său de renunțare, are obligația de a suporta exclusiv costurile legate de returnarea produsului. În cazul în care cumpărătorul nu a utilizat/folosit produsul returnat conform destinației, prestatorul de servicii are dreptul de a solicita despăgubirea daunelor/prejudiciilor aduse.

 

 

 

III. Achitarea contravalorii

 

1. În momentul alegerii produsului, cumpărătorul se obligă să achite prestatorului de servicii contravaloarea în lei a produsului descris la punctul I. Prin contra valoare se înțelege suma în LEI care nu este brută și nu include costurile legate de transport.

 

  1. În ceea ce privește expedierea, cumpărătorul are obligația de a achita în același timp contravaloarea produsului și costurile legate de transport (expediere poștală și costul împachetării).

 

3. În cazul în care predarea produselor se realizează pe cale poștală, cumpărătorul are obligația de a achita suma integrală menționată prin punerea sumei la dispoziția prestatorului. În cazul comenzilor care depășesc suma care figurează în cadrul punctului 1, cumpărătorul are obligația de a achita în avans prestatorului atât costurile de transport,cât și contravaloarea produselor.

 

  1. Transportul reprezintă un serviciu de mediere. În cazul în care comanda nu este anulată, costurile aferente vor fi suportate de către cumpărător. În cazul în care pachetul nu este preluat de către cumpărător, toate cheltuielile anterioare și ulterioare vor fi facturate.

Anularea comenzii →

 

IV Alte prevederi

 

1. Cumpărătorul are dreptul de a-și exprima eventualele nemulțumiri la sediul menționat al prestatorului.

 

  1. Părțile contractuale convin asupra faptului că în cazul eventualelor aspecte care nu au fost menționate în prezentul contract vor fi aplicate prevederile legii IV pe anul 1959 referitoare la Codul Civil, precum și Legea CLV pe anul 1997 referitoare Protecția Consumatorului și nu în ultimul rând Decretul Guvernamental 17/1999 (II. 5.) referitor la contractele încheiate între părțile contractante neprezentate.

 

  1. Părțile contractuale convin asupra faptului că în temeiul Decretului 11. § din Decretul Guvernamental 17/1999 (II. 5.), cumpărătorul nu este măsură să renunțe la dreptul său stipulat în cadrul Decretului menționat mai sus, abaterile de la cele prevăzute în Decret nu pot fi în dezavantajul cumpărătorului.

 

4. Părțile contractuale convin asupra faptului ca, în cazul oricăror dispute ivite între părțile în cauză în măsura statutului lor juridic actual, acestea vor fi înaintate spre soluționare instanței judecătorești locale sau județene competente de la sediul Prestatorului.

Viziteaza magazinul Piercing Catalog pe ShopMania Inscrie-te in TOP ! Ghidul tau autentic de shopping. bijuterii bijuterii