Coş cumpărături
0 obiecte
 
freeboxParteneri

Narghilea webshop

 

 

 

 
Join Mailing List
 

TRANSPORT

Termenul de expediere a produselor cumparate de la Piercingcatalog, in mod normal, se incadreaza intre 2 si 7 zile LUCRATOARE, in functie de metoda de expediere solicitata si de numarul de comenzi cu care suntem incarcati, deoarece acestea se expediaza in ordinea cronologica.

    Piercingcatalog  isi asuma raspunderea ca, odata confirmata, comanda Dumneavoastra va fi expediata in 24-48h, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Piercingcatalog livreaza in toata tara prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila.

 

*neridicarea coletelor in mod repetat, poate fi considerata un abuz.

*orice fel de eroare/problema/nelamurire intampinati, va asiguram ca nu sunt in mod intentionat si ne

obligam sa rezolvam aceste impedimente.

 

In cazul in care întâmpinaţi probleme, contactati-ne!


Va rugam sa ne scrieti email daca aveti intrebari.


Va multumim!

Viziteaza magazinul Piercing Catalog pe ShopMania Inscrie-te in TOP ! Ghidul tau autentic de shopping. bijuterii bijuterii